Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-11-28
|
Kategorier:

Nyheter,

Luleå

Information gällande fiberutbyggnaden i Luleå kommun

På bilden kan du se den geografiska indelningen över våra projekt i Luleå kommun.

Luleå kommun och IP-Only har tecknat ett samverkansavtal för att på effektivast möjliga sätt ansluta fibernätet till medborgarna – och därmed lägga grunden för det nya digitala samhället. Målsättningen är att 100 procent av alla hushåll och företag i kommunen ska ha tillgång till bredband på 100 megabit per sekund senast år 2020.

Vi har nu påbörjat arbetet med att upphandla entreprenör och vi beräknar att påbörja byggnation i alla områden i kommunen under 2019, våra förhoppningar är givetvis att vi även ska kunna färdigställa några projekt under året.

Nedan kommer en preliminär byggplan i samtliga projekt i kommunen och hur vår plan framåt ser ut i de projekt där byggnationen ännu inte påbörjats. En viktig parameter att känna till är att projektens storlek varierar väldigt mycket i kommunen. Ett projekt med många fastigheter och långa grävsträckor tar naturligtvis längre tid att färdigställa och det kan gå upp till flera månader mellan när den första och sista kunden får sin fiber driftsatt.

Byggstart 2019:

Luleå Bälinge-Gäddvik GSF

Luleå Bjurådalen Råne Älvdal GSF

Luleå Mjöfjärden GSF

Luleå Södra Landsbygd GSF

Det område vi erhållit bidrag för kommer vi att påbörja under det andra kvartalet 2019. För resterande områden har vi i dagsläget ingen mer specifik tidsplan än 2019 att ge. Vi återkommer till dig löpande med mer information under projektets gång.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan