Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-11-08
|
Kategorier:

Nyheter,

Kalix

Information om fiberutbyggnaden i Kalix kommun

Kalix kommun och IP-Only har tecknat ett samverkansavtal för att på effektivast möjliga sätt ansluta fibernätet till medborgarna – och därmed lägga grunden för det nya digitala samhället.

Målsättningen är att minst 90 procent av alla hushåll och företag i kommunen ska ha fått erbjudande om fiber senast 2020. Idag har 65 procent av alla hushåll i kommunen anslutning, eller möjlighet till en fiberanslutning.

I centrala Kalix har 83 procent av alla hushåll valt att beställa fiber av oss. Just nu pågår utbyggnaden av fibernätet till flerfamiljshus samt företag i Kalix Etapp 4. Återställning av tidigare grävarbeten i Kalix pågår och är snart klart för slutbesiktning och för att godkännas av kommunen.

Vi kommer innan årsskiftet att slutföra byggnationen i Törefors, Sören, Nybruket och Pålänge. Under 2019 fortsätter vi med följande områden:

Vi beräknar att slutföra dessa områden under det fjärde kvartalet 2019.

De orter som ingår i stödområde Norr och Syd har ännu inte fått erbjudande om fiber från oss, men kommer att få det när vi startar nyförsäljning under november. Dessa områden beräknas vara slutförda 2021 under förutsättning att tillräckligt många tecknar avtal.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan